2010 m. gruodžio 17 d., penktadienis

How to get a colorful life?

Apsižvalgyk. Ar aplink matai spalvas? Jei taip, tai tik iliuzija. Ar įžiūri spalvas žmonių širdyse? Manau, kad ne. Mes visi pasidarėme juodai - balti, visiem pasidarė svarbu tik materialinės vertybės, populiarumas. Juodi - darganomis, lietingomis bei tamsiomis dienomis, kai mūsų širdys yra užrakintos, o raktas nuo jų įmestas į gilų šulinį. Balti - kai saulė po truputi bando prasiskverbti į mūsų sielas, ar kai mylimas žmogus apkabina, bet mes vis dar esame blankūs, vis dar esame užsidarę nepralaužiamame kiaute.




 Na bet kartais mūsų gyvenimą užlieja naujos, daug ryškesnės ir išraiškingesnės spalvos. Tai gali būti amūro strėlė pataikiusi į tavo širdį, nors tu ir galvojai, kad ji praskries tavęs nepalietusi, galbūt violetinis gerumo spindulėlis, kurį tau kaip oro bučinį nusiuntė žmogus, iš kurio to visai nesitikėjai. Žmonės turėtų vienas kitam dovanoti tik gražias, ryškias spalvas, kurios palieka pėdsaką žmogaus gyvenime, nes aplink mus dabar tik juoda, juoda ir dar kartą juoda. Bet gerai įsižiūrėjęs, tiksliau pasistengęs įsižiūrėti, tu pamatysi nedidelį lopinėlį mėlynos, padovanojęs šypsnį nepažįstamajam išvysi oranžinę, o atleidęs nuoskaudą išvysi dar įvairiausių spalvų. Nori išvysti pasaulį spalvotą? Niekada nesivadovauk šiuo moto: " Niekam nedaryk gero ir niekas tau nedarys blogo".
Kaip gauti spalvas ?
Raudona- nusiųsk oro bučinį žmogui, kuriam manai, kad jo reikia ir praskaidrink jo diena.
Oranžinė- atsiprašyk draugo už kažkada pasakyta neapdairų žodį.
Mėlyna - pasidžiauk dangumi ir visu pasauliu kuris tave supa. Juk jis toks gražus!
Žalia - padėk tam žmogui, kuriam tavo pagalba yra reikalinga.
Geltona - pasakyk labas saulei, kiekvienam sutiktam praeiviui, draugui ir priešui. Pasakyk labas gyvenimui, koks jis bebūtų, geras ar blogas!
Rožinė - išliek ir atleisk visas nuoskaudas kurias laikai širdy, nepyk ant savo priešo, mylėk savo draugą.
Bonus! Kaip gauti visas spalvas  iš karto?
Būk šviesa visiems!
Spindėk eidamas gatve, skleisk gerumą paskui save, padėk senutei pereiti gatvę, padėk atsistoti paslydusiam ant ledo, apdovanok kiekvieną savo šypseną, į blogą stenkis atsakyti gerumu, mylėk savo priešą, o dar labiau draugą, netark pikto žodžio ant kito žmogaus. Tada tu nušviesi savo draugus savo spalvomis, jie nušvies savo šeimas ir spalvos pradės sklisti po visą pasaulį. Aš žinau, mes visi kartu galime pakeisti šitą išprotėjusį bet nuostabų pasaulį!

Jūsų,
Dom.^^

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą